Terug

Organisatie

Herwonnen Levenskracht West-Brabant

De Stichting organiseert directe en vrijwillige hulpverlening aan mensen met een beperking, langdurig zieken en eenzamen.

Al vele jaren zetten vrijwilligers zich enthousiast in om alle activiteiten van de Stichting te organiseren. Bingomiddagen zijn belangrijk om de band tussen mensen in de kleine kernen te versterken. Door donateurs te bezoeken krijgen mensen persoonlijke aandacht.

Een hoogtepunt in de zomervakantie is het vertrek van 25 -30 gasten met een even grote groep vrijwillige begeleiders naar een locatie die ingericht is op het verblijf van mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.
Jaarlijks zijn meer dan 250 vrijwilligers, ieder op hun eigen manier, actief om de doelstelling van de stichting te verwezenlijken.Zoals het organiseren van de Verwendag voor mensen met een beperking of een ernstige ziekte.
In samenwerking met het Genootschap Berendrechtse Begankenis stelt Herwonnen Levenskracht haar donateurs in de gelegenheid om deel te nemen aan deze bedevaart. Vervoer naar Berendrecht, alsmede een speciale kerkdienst en een afsluitende maaltijd wordt door de stichting georganiseerd.
De stichting organiseert ook de Senioren Amusements Middag ( SAM ) en de Junioren Amusements Middag ( JAM ). Deze activiteiten en worden bij toerbeurt georganiseerd door de comités.Op de JAM-dag worden mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uitgenodigd voor een Paas of Kerstmiddag met veel muziek. Deze middag vieren zij samen met met hun ouders/verzorgers en broers en/of zussen
Adres
Grindweg 1 C, 4634PP Woensdrecht
Contact
0651347050  

(0 Stemmen)
Herwonnen Levenskracht West-Brabant