Terug

Organisatie

Pameijer

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Dat drijft ons elke dag. Wij geloven namelijk dat iedereen ertoe doet. En dat onze samenleving pas een samenleving is als we doen wat het woord betekent: samen leven.

Mozaik is een instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. Doelgroep van Mozaïk zijn mensen met (ernstige) psychiatrische en/of verslavingsproblematiek in combinatie met (zware) sociale problematiek, dikwijls bovendien met een verstandelijke beperking.
Mozaïk biedt een integrale aanpak van deze multiproblematiek: ambulante psychiatrische behandeling en sociaal-maatschappelijke hulpverlening. Hiertoe werkt Mozaïk samen met een groot aantal ketenpartners in de zorg en het maatschappelijke werkveld. Sinds 2015 is Mozaïk onderdeel van Pameijer.

Mozaïk heeft twee teams die nauw met elkaar samenwerken: het behandelteam die zich met gespecialiseerde GGZ zorg bezig houdt en het begeleidingsteam die (maatschappelijke) begeleiding biedt aan mensen met multiproblematiek.
Adres Peter Vineloolaan , 4611 AN Bergen op Zoom
Contact 0031 653 684 268   info@mozaik.pameijer.nl
Website https://mozaik.pameijer.nl
 
Trefwoord(en) mozaik pameijer maatschappelijke-problematiek psychiatrische-stoornissen verslaving
(0 Stemmen)
Pameijer